Mijn portfolio // Socialmediacampagne Stichting Kerststal Princenhage

Rabobank Clubkas promofilm

Het superleuke promotiefilmpje van Stichting Kerststal Princenhage voor de Rabobank Clubkas Campagne 2017.

 

Stichting Kerststal Princenhage // Socialmediacampagne om stemmen binnen te halen.

Sinds oktober 2016 ben ik vrijwilliger bij Stichting Kerststal Princenhage. Deze stichting zorgt er elk jaar voor dat er voor het Raadhuis in Princenhage een levensgrote kerststal wordt opgebouwd. Dat doen de vrijwilligers al bijna zo’n 20 jaar. Voor o.a. het onderhoud aan de stal, het hooi en stro voor de beesten, het groen, de lampen en het drukwerk voor KerstCreatieRoute is de stichting afhankelijk van sponsors, donateurs, lotenverkoop én de Rabobank Clubkas Campagne. Door middel van stemmen kunnen leden van de Rabobank bepalen waar de sponsorbedragen naartoe gaan. Stichtingen, verenigingen en clubs konden zich vooraf aanmelden voor de Rabobank Clubkas Campagne. Van donderdag 6 april t/m dinsdag 18 april 2017 kunnen leden van Rabobank Breda hun stem uitbrengen.

Om stemmen binnen te halen voor de kerststal maakten Essie van Hoek en Tim van Dijk samen met Patricia Quicken, Jan Benoist en Suzanne van Dort een ludieke filmpje.
Mijn taak is het promoten van dit filmpje op Social Media om zoveel mogelijk views, likes, shares en comments te krijgen. Des te meer views, likes, shares en comments, des te groter het bereik van het filmpje. Dat in de hoop dat meer Rabobankleden op de hoogte zijn dat zij kunnen stemmen op Stichting Kerststal Princenhage (en dat ook doen).

Dus, wil je mij en onze stichting helpen?
Ben je lid van de Rabobank Breda? Stem op Stichting Kerststal Princenhage!
Geen lid? Bekijk het filmpje op YouTube of op Facebook en geef een (positieve) reactie!

Leave a Reply