Adobe Illustrator // Stadsplattegrond in vectoren van Princenhage ~ Breda

Princenhage plattegrond OpenStreetMap

Klik op afbeelding om een plattegrond in vectoren van Princenhage te downloaden © OpenStreetMap

 

Geluksmomentje // Stadsplattegrond van Princenhage ~ Breda.

Ken je dat gevoel van pure vreugde en geluk? Als je na een weekje vol frustratie en stressen opeens iets tegenkomt dat je week helemaal goed maakt? Dat had ik toen ik de website van OpenStreetMap.org vond.

Ik had het al superdruk met allerlei opdrachten, maar ik wilde per se een goede wegenkaart gebruiken voor de plattegrond van de KerstCreatieRoute – georganiseerd door Stichting Kerststal Princenhage, een stichting waar ik op vrijwillige basis de communicatie voor doe -. Dagenlang zocht ik het internet af naar een betaalbare kaart. Op stock-sites vond ik natuurlijk nergens een kaart van Breda of Princenhage. Laat staan dat ik een kaart vond die ik kon aanpassen in Adobe Illustrator.

Totdat ik via een forum op de site van OpenStreetMap.org terecht kwam. Supergeweldig deze website. Een aanrader voor elke grafische vormgever die zo nu en dan een plattegrond of kaart in vectoren nodig heeft.

Mijn bewerkte versie van een plattegrond van Princenhage is gratis te downloaden en kan aangepast worden in Adobe Illustrator.

Leave a Reply