Memento Vivi // Grafische vormgeving, fotografie & creativiteit in Princenhage ~ Breda

Achter de schermen van een ontwerpstudio // Mijn blog 2013 – 2019

Op deze blog schrijf ik over wat me blij maakt zoals grafische vormgeving, illustreren en webdesign; fotografie en beeldbewerking; reizen door Europa; wonen in Princenhage; wandelen rondom Breda en omgeving; zoeken naar Mariabeelden en het opzetten van een kledinglijn geïnspireerd op kleding uit de 19de eeuw.


 

Over Memento Vivi 2013 – 2018

Breda-Ontwerpstudio

Wat betekent Memento Vivi?

In 2002 zocht ik naar een betekenisvolle naam voor mijn ontwerpstudio. Het Latijnse motto ‘Memento Mori‘ {gedenk te sterven} had mijn interesse, maar bleek voornamelijk door uitvaartverzekeringen te worden gebruikt. Daar wilde ik niet mee geassocieerd worden! Zeker omdat mijn ontwerpstudio destijds als doel had iedereen te laten genieten van het ontspannen leven op Curaçao. Dus koos ik voor de vertaling van ‘gedenk te leven’…
Jaren later ontdekte ik dat de correcte vertaling ‘Memento Vivere‘ is. Ik was in dubio. Moest ik mijn bedrijfsnaam veranderen? Ik besloot de naam Memento Vivi te houden. Ik was er na al die jaren aan gewend geraakt. Het herinnert me wat minder gestrest te zijn. Om het leven en mezelf te nemen zoals het is, met alle perfecte imperfecties van dien ;-)

Memento Vivi heeft voor mij te maken met het ‘ontwaakt zijn’: de keuze bewust te leven en het besef een missie te hebben.

Mijn missie

Mijn missie is een duurzame wereld creëren waarin iedereen – ongeacht afkomst, uiterlijk of leeftijd – zich bijzonder, geliefd en geïnspireerd voelt.

Een eigen wereld en stijl creëren, dat is wat ik het liefst doe, ook voor mijn klanten.

Ook voor mijn klanten

Daarom ondersteun ik met hart en ziel ondernemers bij het ontwikkelen van hun eigen, herkenbare stijl. Een stijl waarbij hun klanten en zijzelf zich prettig voelen.

Grafisch vormgever met passie

Ondernemers ondersteun ik door het integraal inzetten van mijn creativiteit, kennis en vaardigheden op het gebied van grafische vormgeving, fotografie, illustratie, webdesign, blogging, SEO en social media voor de communicatie rondom design- en lifestyleproducten.

Lees meer over Irèn Nooren

Memento Vivi // grafisch ontwerpstudio in Breda

Breda grafische vormgeving

Contactinfo

Vanuit Princenhage werk ik als freelancer grafisch vormgeving en webdesign voor klanten in Nederland.

Contactpersoon // Irèn Nooren

Witwerkerstraat 13
Princenhage // Breda
Nederland

Bezoek // www.irennooren.nl
Mail // info@irennooren.nl
Bel // +31 (0)6 2037 6882

Kamer van Koophandel NLD
nr. 58398880